Som et ledd i Kulturuka i Vennesla kommune, ønsker Juvet Bungy å invitere store og små til å utfordre seg selv i vakre Juvet, lørdag 24.oktober. Denne dagen kan du rappellere med dine håpefulle, en spennende ting å gjøre sammen som familie. Prisen denne dagen er kun 400 kr. Vi holder åpent fra kl 10 og utover dagen. På kvelden gjøres et sceneskifte og vi lyser opp fossen og Juvet. Da blir det spennende nattrappellering til samme Kulturuke-pris!
Velg tidspunktet du ønsker å rappellere under booking og møt opp rett i Juvet, 30 minutter før tidspunktet du har valgt. Her registreres du og får info om reisen videre. Husk godt tøy, inkludert gode sko og skift til å ha på etter aktiviteten, da det kan bli god sprut fra fossen!
Maks vekt på tandemrappellering er 140 kg og minimumsvekt for barn er 25 kg. Kikk gjerne innom vår Facbook-side, Juvet Bungy, for litt film og mer info, eller kontakt oss på post@juvetbungy.no dersom du har spørsmål i forkant av aktiviteten. Velkommen til oss!

Book din rappellering HER.

Translate »