Om Oss

~

Sikkerhet først

Vi setter sikkerhet først. Det skal være trygt å hoppe.

Høy kompetanse

Vårt profesjonelle crew har mange års erfaring med både strikkhopp og klatring.

Opplevelse

Vi ønsker å gi deg en ekstraordinær strikkhopp-opplevelse!

Historien om Juvet Bungy

Drømmen om Juvet Bungy ble til under en tur på heia, tilbake i 2013. Gründeren bak prosjektet, Kenneth Wikstøl, hadde da flere turer bak seg til strikkhoppingens hjemland, New Zealand. Der fikk han smaken på adrenalin, etter blant annet å ha hoppet fra det som da var verdens nest høyeste strikkhopp. Etter å ha sittet med beina dinglende utfor kanten på Juvet og drømt seg bort, tok han kontakt med folk i strikkhoppmiljøet og startet samme året å jobbe som hoppinstruktør. Etter fem års hardt og målrettet arbeid, var tiden endelig inne for å gjøre drømmen om til virkelighet. Etter mange år med målrettet arbeid ruver nå hopprampen over Juvet – hvor vi ønsker deg velkommen til å strikkehoppe fra. 

Vi i Juvet Bungy har alle ett felles mål; nemlig å gi deg verdens beste følelse når du velger å utfordre deg selv og gjøre noe som strider mot alle naturlover. Vi elsker følelsen i kroppen før et strikkhopp. Vi elsker når adrenalinet strømmer ut i hele kroppen! For noen er dette kanskje en “once in a lifetime-experience”, men for mange av oss blir det en følelse vi ønsker å gjenskape, om igjen og om igjen! Vi ønsker å være med på å skape denne følelsen og gi deg en opplevelse du kan leve på lenge, og kanskje også huske tilbake på som et av ditt livs stolteste øyeblikk. Det er målet og belønningen vår!

crew

Juvet Bungy ønsker å skape et internasjonalt miljø i Juvet og har så langt hatt medarbeidere fra 4 nasjoner, blant annet fra New Zealand. Årets crew har mange års erfaring fra både strikkhopping og klatring, og gleder seg veldig til årets hoppsesong. Sammen har vi ett mål: at du skal få drømmen din oppfylt når du besøker oss og dra herfra med følelsen av at du har fått oppleve noe unikt og blitt en stor erfaring rikere!

Her finner du oss!

Telefon

321BUNGY (32 12 86 49)

Sosiale medier

Facebook

Instagram

TikTok

Translate »